Reiki, Angyal tanfolyamok Budapesten

Reiki

Életünk öt fontos szabálya

 

  • Élj abban a tudatban, hogy Istennek egy része vagy.
  • Élj abban a tudatban, hogy minden és mindenki egy rész belőled és te is mindennek és mindenkinek egy része vagy.
  • Élj a minden átfogó szeretet szerint, mert a reiki a minden létező iránti szeretet.
  • Éld felelősséggel jelen életed. Az alázatosság nem közömbösséget vagy passzivitást jelent.
  • Ne csak gyógyíts a reikivel; ne csak tanítsd a reikit - ÉLD a reikit!

 

A R.A.I. Tanárok a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatják, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével, önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is. Itt kell megemlítenünk, hogy a Reiki kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínűségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezetőhelyet ért el.

A Reiki NEM a gépkocsi  akkumulátorának a feltöltésére való (arra már van töltő) és NEM a karóra elemének az üzemidejének a meghosszabbítására.

Az általam csatornázható energia az ÉLETET táplálja és teszi teljesebbé.

Ezt a "képességet" adom át a tanfolyamaimon a résztvevőknek.
Rendkívül egyszerű "technikáról" van szó, ami viszont sokkal teljesebb annál, hogy röviden de teljesen érthetően lehessen leírni.

 

FIGYELEM!!!
Ha nem engeded áramolni "ha nem használod", a Reiki nem árad. Nem záródik el, nem veszted el a csatornázó "képességedet", csak egyszerűen nem áramlik. Vannak olyan esetek amikor "magától" az energia áramlásnak indul pl: villamoson, buszon utazva ez természetes.

MEGJEGYZÉS!!!
A reiki-energia egy isteni, gyógyító áramlat. Sajátossága a "tudás" és a "felismerés" magasabb minősége, miáltal segítségünk nélkül is "tudja", hol van rá a legnagyobb szükség. Számunkra ez azt is jelenti, hogy rá kell bíznunk magunkat erre az isteni áramlatra, hagyni kell, hogy az vezessen minket. A tanfolyamon mutatott/beszélt technika/technikai tanács ezért csak segítségnyújtásként szolgál, mellyel lehet, de nem muszáj élni. Fontosabb az, hogy az ember kezeléskor egyénileg engedi magát vezetni az isteni áramlat által. Ez azt is jelenti, hogy ez az isteni, gyógyító áramlat körbevesz és védelmez minket, tehát sokszor felajánlott védelmi technikák fölöslegesek.

 

Üdvözlettel

Czövek Attila Csaba


Bővebb információt az
Reiki Association International ( R.A.I.) honlapján
olvashatsz.


 

Almenü

*** Angyal tanfolyami hírek ***

Csoportos Angyal tanfolyam!

Időpont :  - - -
 Kezdés :  - - -
   
   Helye :  - - -

 

 

Egyéni Angyal tanfolyamok!

Egyéni időpontokban egyeztetés után.

 

Jelentkezni a tanfolyamra a levélküldés menün vagy telefonon a 06-70-615-8582 számon tudsz.

*** Reiki tanfolyami hírek ***

Csoportos Reiki tanfolyam!

Időpont :  - - -
 Kezdés :  - - -
   
   Helye :  - - -

 

 

Egyéni Reiki tanfolyamok!

Egyéni időpontokban egyeztetés után.

 

Jelentkezni a tanfolyamra a levélküldés menün vagy telefonon a 06-70-615-8582 számon tudsz.

Sitemap dátuma: 18.03.06. 21:27 | Powered by CMSimple_XH| Template: ge-webdesign.de | html | css |