Reiki, Angyal tanfolyamok Budapesten

Főoldal Honlaptérkép Nyomtatható változat Levélküldés

Magamról

 

Itt a bemutatkozás oldala

Czövek Attila Csaba a rendes nevem (innen a cacs-i) és 1974 január havában születtem Budapesten. Iskolában a kialakult beceneveim : Czöv, Czövi voltak, amik azért máig megmaradtak, de a domain név keresésekor mégis a jelenlegit választottam.

Az életem másik oldala egy élet és gondolkodási mód "ami többé-kevésbé máig tart" következménye ennek az oldalnak a létrejötte. Ennek az életnek a kezdetét tudatosan 10-11 éves koromtól "számítom" illetve mondom, hogy kezdődik. Emlékeim szerint ennyi éves már voltam, amikor tudatosan már meditáltam és a füstölőket (szüleim szerint bűz rudakat) kezdtem válogatni és égetni. Természetesen nehéz visszaemlékezni, pláne meghúzni egy olyan határvonalat, kifejezve vele egy olyan lelki-érzelmi valaminek a kezdetét, ami inkább egy folyamatnak (talán?) egy állomása csupán. Természetesen teljesen mindegy, de felmerülnek ilyen kérdések is és valamit kell rá válaszolni.

Mivel a hasonszőrű, hasonszőrűeket vonz, ezért elég mélyen belekerültem és belemerültem a természeti elemekkel, erőkkel (és természetesen a velük) való munkába. Segítők, lehúzók, ellenségeskedők jöttek, mentek. A meditáció (sokszor utólag) de megmagyarázta a történések okait. Szerencsémre, hamar beláttam (észrevettem?) a meditáció és a külvilág közös "elemeit", ezért rábízhattam magam az ösztönömre és/vagy a megérzésekre. Vagy valamikre...

 

A tanfolyamok szervezéseinek az okai:

A REIKI-t azoknak ajánlom akik elég kényelmesek és nem akarnak belemélyedni ezeknek dolgoknak a mélyére (majd ha eljön az ideje). Nagyon kényelmes és egyszerű technika. A tanfolyam során tanulunk olyan kéztartásokat, amiket ezért érdemes betartani az energia jelleme, jellege valamint annak áramlásának a hatékonysága miatt. Talán a legegyszerűbb megfogalmazása (nem reikizők részére), hogy: az ember olyan energiának a közvetítőjévé válik, "ami" tiszteletben tartja az őt továbbító (ember) hozzáállását. Ugyanis nem "kötelező" odafigyelni hogy mi történik. Reikizés folyamata nagyon-nagyon leegyszerűsítve:
- a kéz a test fölé vagy rá, - energiaáramlás elindul, - vége valamikor amikor a folyamat megszűnik, vagy a kéz elvesz. Lehet közben beszélgetni, tv-t nézni, bármit.

A dolog onnantól bonyolódik egy kicsikét, amikor a reiki-t továbbító egyén odafigyel hogy mi történik a kezéből kiáramló energiával. Ekkor jön az érdekes dolog, ugyanis az energia mutatja, vezeti is a kezet, hogy hova akar menni és még "magyaráz" is. A technika egyszerűsége és szabadsága miatt döntöttem úgy, hogy oktatom és reiki tanár lesz/legyen belőlem.

Az Angyalkommunikáció-s tanfolyamon tanultak részemre nagy segítségek voltak. Hiába a "sok" évnyi meditációs tapasztalat, vagy talán már ezért volt rá szükségem?! Ugyanis történtek a meditációk alatt olyan események, amik eléggé ellentétesek voltak a meditáció céljával. Voltak olyan durva ellentétek, amik már a logikai és a józan ítélőképességem (talán ez a legjobb szó) alapjait is megingatták. Ez az egy, amit a meditáló (tapasztalatom szerint) nem engedhet meg magának. A tanfolyamtól azt vártam, hogy olyan trükköt-technikát mutassanak, amivel ezek a "kicsi" viccelődések eltűnjenek illetve megszüntethetők legyenek. Többet kaptam, mint amit vártam, ugyanis a tanfolyam során, olyan dolgokat, technikákat mutattak, amiknek a vonzata, hogy teljesen megszűntek ezek a viccelődések. Az angyali "jelenlét" és/vagy annak érzékelése annyira intenzív, erőteljes, hogy mással össze nem téveszthető. Ez a bizonyosság, a kapcsolatnak a biztonsága miatt döntöttem úgy, oktatom az angyalokkal való kapcsolatfelvételt, kommunikációt. CSAK általam is kipróbált, gyakorolt dolgokat, technikákat, "trükköket" tanítok, mutatom meg.

Ennyi magamról, a teljesség igénye nélkül.

Szia

Czövi

 

A tanfolyamok megtartása (nekem mondják hogy gyerünk-gyerünk) valamiért nagyon sürgetőek lettek! Ezért, ha hajt a belső noszogatás, pár napon belül (zömmel már másnap) egyeztetés alapján/szerint megoldjuk.


 

*** Angyal tanfolyami hírek ***

Csoportos Angyal tanfolyam!

Időpont :  - - -
 Kezdés :  - - -
   
   Helye :  - - -

 

 

Egyéni Angyal tanfolyamok!

Egyéni időpontokban egyeztetés után.

 

Jelentkezni a tanfolyamra a levélküldés menün vagy telefonon a 06-70-615-8582 számon tudsz.

*** Reiki tanfolyami hírek ***

Csoportos Reiki tanfolyam!

Időpont :  - - -
 Kezdés :  - - -
   
   Helye :  - - -

 

 

Egyéni Reiki tanfolyamok!

Egyéni időpontokban egyeztetés után.

 

Jelentkezni a tanfolyamra a levélküldés menün vagy telefonon a 06-70-615-8582 számon tudsz.

Sitemap dátuma: 18.03.06. 21:27 | Powered by CMSimple_XH| Template: ge-webdesign.de | html | css |