Reiki, Angyal tanfolyamok Budapesten

Főoldal Honlaptérkép Nyomtatható változat Levélküldés

Főoldal

 

Nos, ha már itt vagy:

Az oldal célja, hogy bemutathassam a segítségével a Reiki energiát annak átadásának, átvezetésének a technikáját, valamint az angyalokkal való beszélgetést és felajánlhassam általa olyan tanfolyami lehetőségeket, amiket a saját oldalán kifejtek.

Megj.: Szerintem az itteni dolgoknak nagyobb köze van az alternatív gyógyászathoz mint az ezoterikához.

Olyan dolgokban tudok segítséget adni, amiket felhasználva jobbakká válhatunk, levetkőzhetjük a "rossz" emberi tulajdonságainkat illetve kifejleszthetünk magunkban olyan képességeket, tulajdonságokat, dolgokat, amiket talán nem is gondoltuk volna hogy bennünk van, illetve hogy képesek vagyunk rá.

Mivel az emberi gondolkodás, sajátos (személyenként) más szimbólumrendszeren (vagy inkább annak értelmezésén?) alapszik, ezért inkább a

FEJLESZTEM MAGAMAT A SEGÍTSÉGETEKKEL

hozzáállást tanácsolom.

Ez az oka, hogy az álomfejtő könyvek (is) eltérő értelmezést adnak, és csak megközelítik (remélem, írhatom) a valósat. Inkább úgy mondom, hogy egész jó megközelítést adnak mint lehetséges válasz. Valamely probléma forrása esetleg (?!) a munkahelyünkön (múltunkban ) történt dolgokban keresendő, amit mi is felismerhetünk. Ismerjük a saját múltunkat, emlékeinket, némi önvizsgálattal magunk felé megtalálhatjuk a gond gyökerét. Azért sajnos ennyire nem egyszerű, de azért majdnem mégis. Mivel (a fentiek szellemében is) mindenki a saját "mestere", tudok mutatni pár lehetőséget, amin elindulhatsz: Reiki és az Angyal tanfolyam.

Éppen ezért itt ennyi, a többi dolgot a megfelelő helyén olvashatod.

 

 

Üdvözettel!

Czövek Attila Csaba

 Menük tartalma pár szóban:

 • Főoldal
  Ezt az oldalt olvasod most. • Magamról
  Ide pötyögtem pár sorban, hogy ki vagyok meg stb... stb. . .

 • Tanfolyamok
  A Fénykiadó Kft. , a Reiki Association International ( R.A.I.) & Essenia magyarországi képviseletén tanult, vizsgázott, valamint a liszensz szerződések keretein belül, tanári jogot kaptam arra, hogy ezeket, a tanfolyamokat megtarthassam és a tanfolyamok anyagait, oktathassam. A tanfolyamokról írásos anyagot, elvégzéséről pedig a R.A.I. által kiállított és az aláírásommal hitelesített oklevelet-igazolást adunk.
   
  A Reiki (három részből áll: Reiki I. , Reiki II. , Reiki Mesteri részek) és az Angyal tanfolyam-ról (két részből áll: Angyal 1 és az Angyal 1B) bővebben, annak a menüjében olvashatsz. A Tanfolyamok leírását engedéllyel a R.A.I. honlapról (azért formázási módosítással) másoltam. Ezt tettem ezért, mert sok minden olvasható egyéb oldalakon, amik összekeverik egy kicsit a dolgokat. Ezért másoltam a leírásokat, mert azok ezt a nehézséget elég jól átlépik. Tanfolyam jelentkezés esetén, a szervezést azonnal megkezdem, hogy minél hamarabb meglegyen Neked.
   
  Pár sort és gondolatot írtam a tanfolyamokról, tanár kiválasztásáról, stb... Ez az oldal a: Hogyan zajlik és mi történik nevet kapta.
   
  A Reikivel kapcsolatos kérdéseket az Gyakran Ismételt Kérdések oldalra gyűjtöttem össze,

  A Reiki NEM a gépkocsi  akkumulátorának a feltöltésére való (arra már van töltő) és NEM a karóra elemének az üzemidejének a meghosszabbítására. Talán az alternatív gyógyászathoz nagyobb köze van, mint az ezoterikához.

  Az általam csatornázható energia az ÉLETET illetve az ÉLET MINŐSÉGÉNEK A JAVÍTÁSÁT szolgálja és teszi teljesebbé. Rendkívül egyszerű technikáról van szó, ami viszont sokkal teljesebb annál, hogy röviden de teljesen érthetően lehessen leírni.
 • Aura - energialégzés
  Energetikai technika eredményessége az aura fényképpel szemléltetve.


 • Oldal ajánlása
  Neved, email címed meg egy pár soros üzenettel ajánlhatod az oldalamat akinek szeretnéd.


 • Hírlevél
  Tanfolyam szerveződése esetén értesítést kapsz ha feliratkozol. Jelentkezhetsz egyénire is természetesen, általában ez történik. A feliratkozás nem jogosít fel semmire sem Téged, sem engem. Egyszerű kényelmi dolog, ha nem indul pár héten belül tanfolyam vagy a feliratkozás után nincs kapcsolatfelvétel, rákérdezek, hogy ki hogyan gondolja. Addig marad valaki feliratkozva, ameddig nem kéri a törlését, vagy nem törölteti magát. Csak a tanfolyamok indulásának a közléséhez használom, más tartalmú leveleket  nem küldözgetek. Természetesen a harmadik félnek nem adom át, stb...stb... Nem jegyzek meg címeket (kivéve, ha valamelyik tanfolyamon részt vett, de ezt már adminisztrációs okok miatt teszem), ha kéred vagy törölteted magad, TÉNYLEG törölve leszel.


 • Levélküldés
  Innen tudsz email-t küldeni nekem.


 • Vendégkönyv
  Pozitív-negatív visszajelzések tehetők. Nem jelenik meg automatikusan, csak ellenőrzés után. Kérem, a csak úgy megjegyzéseket mellőzzétek. Nem blognak szántam, törölni fogom őket.

 

Szerkesztve:

*** Angyal tanfolyami hírek ***

Csoportos Angyal tanfolyam!

Időpont :  - - -
 Kezdés :  - - -
   
   Helye :  - - -

 

 

Egyéni Angyal tanfolyamok!

Egyéni időpontokban egyeztetés után.

 

Jelentkezni a tanfolyamra a levélküldés menün vagy telefonon a 06-70-615-8582 számon tudsz.

*** Reiki tanfolyami hírek ***

Csoportos Reiki tanfolyam!

Időpont :  - - -
 Kezdés :  - - -
   
   Helye :  - - -

 

 

Egyéni Reiki tanfolyamok!

Egyéni időpontokban egyeztetés után.

 

Jelentkezni a tanfolyamra a levélküldés menün vagy telefonon a 06-70-615-8582 számon tudsz.

Sitemap dátuma: 18.03.06. 21:27 | Powered by CMSimple_XH| Template: ge-webdesign.de | html | css |